Hvad Er Paintball?

canva.com

Paintball er navnet på en sport/hobby som involvere våben der skyder med små kugler som indeholder maling.

Målet med denne sport er typisk at besejre et modstanderhold, hvilket kan gøres på lidt forskellige måder.

Paintball spillet fungerer typisk på en, eller flere måder:

Dette er blot to måder man typisk kan vinde på i paintball, dog er der mange som laver deres egne regler, for at gøre det lidt mere personligt og sjovt.

Paintball er især populært til team-building hos virksomheder, polterabender, eller blot som en hobby eller et sjovt spil med vennerne.

Spillet er utrolig sikkert, da det er påkrævet at man er godt klædt på, både med dragt og maske for at beskytte kroppen mod de hårde malingskugler.

Man er bestemt ikke i tvivl om man er blevet ramt, da det både kan mærkes meget tydeligt, og selvfølgelig også ses rent visuelt, da man bliver dækket af maling i området som kuglen rammer.

Paintball spilles primært på udendørs arealer, hvor baner ofte befinder sig i de Danske skove, eller fx en mark hvor man bygger sin egen bane. 

Her skal vi huske at takke: avxperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af artiklen. avxperten forhandler blandt andet miniovn. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avxperten

Relaterede indlæg

11:38 - 12.01.2022

Indendørs paintball sjælland

Er du en folk drenge, piger eller mangler du inspiration til en polterabend for både kvinden, manden eller begge grupper sammen, så kan paintball være enormt sjovt at lave.Der findes for det meste paintball udenfor på Sj…