Hvor Kan Man Skyde Med Softgun?

Pixabay

Der er mange, der er i tvivl om, hvor man må skyde med softgun. Det er dog enormt vigtigt at kende reglerne for, hvor man have sin softgun fremme, samt hvor man må skyde dem. Det er nemlig ulovligt bare at vise den frem i det offentlige rum, og det samme er det at skyde i det offentlige rum. Faktisk kan det føre til meget farlige situationer, hvor politiet tror, at der er tale om en rigtig pistol.

Hvor må man skyde med softgun? Man må skyde med softgun flere steder, heriblandt godkendte kampbaner, på din egen private matrikel, samt andres private matrikel, såfremt du har godkendelse af ejeren til at gøre det. Det er aldrig lovligt at skyde offentlige steder, heller ikke selvom stedet er øde og man blot skyder efter skiver.

Der er altså flere forskellige steder, hvor du kan skyde med din softgun, men samtidig er der også nogle forbehold, som du skal være opmærksom på. For eksempel skal du på privat grund være sikker på, at skyderiet ikke kan skade hverken dyr eller mennesker. Kuglerne må heller ikke kunne ramme ud fra grunden.

Hvis du vil spille i en privat skov eller lignende, så skal du selvfølgelig have tilladelse til det af ejeren.


Relaterede indlæg