Indendørs Paintball Sjælland

Pixabay, schuetz-mediendesign

Er du en folk drenge, piger eller mangler du inspiration til en polterabend for både kvinden, manden eller begge grupper sammen, så kan paintball være enormt sjovt at lave.

Der findes for det meste paintball udenfor på Sjælland, men på Nordsjælland er der ét sted, hvor du også har mulighed for at komme indendørs. Nogle gange kan vejret i Danmark være lidt udfordrende, så kan det være meget rart at være indenfor, i stedet for at stå udenfor og blive kold eller gennemblødt af regnen.

Stedet hdder Extreme Paintball og ligger i Taastrup.

Her får man lov til at spille i 2-3 timer, hvor det kan koste fra 200-700 pr. person, afhængigt af timerne, du gerne vil spille i.

Man skal være minimum 3 personer og kan være helt op til over 9 mennesker, måske endda flere, da firmaet også opfordre til, at man kan komme som firma og lave julefrokost, eksempelvis.

Der er åbent hele året rundt, hvor man, som tidligere nævnt, kan vælge mellem udendørs eller indendørs bane.

Ud over paintball kan du også prøve bubbleball og lasergame.

Jeg håber ovenstående har været givende at læse, også selvom der umiddelbart kun er et sted, hvor man kan spille paintball indendørs på Sjælland.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette, du lige læste. Der kan du blandt andet bestille: ankelkæde. Heraf mærkatet på indhold.

Relaterede indlæg

09:29 - 26.10.2021

Hvad er paintball?

Paintball er navnet på en sport/hobby som involvere våben der skyder med små kugler som indeholder maling.Målet med denne sport er typisk at besejre et modstanderhold, hvilket kan gøres på lidt forskellige måder.Paintbal…