Hvad Er En Softgun?

Pixabay, Clker-Vector-Images

En softgun er våbenkopier, hvor man ikke skyder med rigtige skud, men med 6 mm plastikkugler. 

Softguns findes i et utal af varianter og du kan købe alt fra en almindelig revolver til maskingevær både håndholdte og med stativ. Derudover kan du også købe de forskellige plastikkugler i mange farver. Herunder er der også andet udstyr, som kan tilkøbes. Dette udstyr er eksempelvis lyddæmpere, tøj, greb, handsker, magasiner og meget meget mere.

Det er også en sport, kaldet 'Hardball', som bliver dyrket meget som fritidsaktivitet, men den bliver også brugt i andre sammenhænge, såsom til teambuilding og polterabend. 

Hardball består af 2 hold, hvor det gælder om at skyde hinanden. Der er faste regler og man kæmper mod hinanden igennem hele kampen. Alle spiller i det samme camuflerede tøj, men stadigvæk med et vist kendetegn, så man ikke skyder sine holdkammerater.

Spillet 'Hardball' er udviklet i Asien af forskellige våbenentusiaster og deres udgangspunkt var, at det skulle være et spil, der handlede om taktik og samarbejde. Og selvfølgelig at det skulle være så livagtigt som muligt.

Der findes både udendørs og indendørs baner og spillet kan vare fra få timer til flere dage.

Jeg håber, teksten har gjort dog klogere på, hvad en softgun er.

Dette indlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af medaljon, eller utallige andre gode varer. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Relaterede indlæg

11:08 - 12.11.2021

Hvor må man skyde med softgun?

Du må kun skyde med en softgun på godkendte baner. Du må IKKE skyde med en softgun på offentlige arealer.Derudover er der også andre regler, som er meget gode at vide, hvis du har en softgun eller overvejer at købe …
12:19 - 22.10.2021

Hardball baner Danmark - Her er listen

Hardball er et andet navn for "airsoft" eller "softgun" sporten, som bruger små plastikkugler i meget livlige våben til at imitere en form for krigssituation blandt forskellige hold.I Danmark har vi en række baner e…
11:27 - 30.08.2021

Hardball baner Jylland

Leder du efter en Hardballbane i Jylland, er du kommet til den rigtige artikel. I det følgende får du et overblik over de forskellige baner og hvor de ligger henne i landet. Starter vi i den nederste del af Jylland, har…